Hallo! Ik ben Pamela, voedingsdeskundige en gecertificeerde intuïtief eten coach. Voordat ik je meer vertel over mijn expertise, wil ik mijn eigen verhaal met je delen.

Ik ben ooit geweest waar jij nu misschien bent: vastzitten in een strijd met mijn lichaam en voeding. Diëten, afvallen, eetbuien, het was een vicieuze cirkel die ik op mijn eentje moeilijk kon doorbreken. Maar ik heb goed nieuws! Juist door mijn eigen worstelingen te overwinnen, heb ik mijn passie en roeping ontdekt om anderen te helpen.

Nu sta ik hier als voedingscoach, klaar om jou te begeleiden op jouw unieke reis naar een gezonde relatie met eten en een positief lichaamsbeeld. Geen beperkende diëten en schuldgevoelens meer!

Samen gaan we stap voor stap werken aan een duurzame, intuïtieve en liefdevolle relatie met voeding en je lichaam. Ik nodig je uit om verder te lezen en te ontdekken hoe ik jou kan ondersteunen bij het bereiken van een gezonde, gelukkige en evenwichtige levensstijl.

Laten we samen de weg inslaan naar een leven waarin je jezelf omarmt en vol vertrouwen in je eigen kracht staat. Klaar om de eerste stap te zetten? Laten we samen op weg gaan naar een stralende toekomst!

Ik begrijp hoe ingewikkeld het kan zijn om een ongezonde relatie met voeding te hebben, omdat ik zelf die reis heb doorgemaakt.
Mijn eigen ervaring heeft me geholpen om begrip en medeleven te ontwikkelen voor wat het betekent om met een eetstoornis te leven en te herstellen.

Naast mijn persoonlijke ervaring heb ik me ook toegewijd aan het vergaren van professionele kennis en vaardigheden om anderen te helpen bij hun herstel.

Opleidingen:

  • Voedingsdeskundige (2021 - CVO)

  • Healthy Habits diëtisten coaching (2023- Healthy Habits Celien) 

  • Mindset life coach

  • Rationeel- emotieve gedragstherapie (2023 - Transformationacademy)