Hey daar! Ik ben Pamela, een gedreven voedingsdeskundige en gecertificeerde intuïtief eten coach. Maar voordat ik je meeneem in mijn expertise, wil ik graag mijn persoonlijke reis met je delen.

Stel je eens voor: vastzitten in een voortdurende strijd met je lichaam en voeding. Diëten, afvallen, eetbuien, compenseren, aankomen - het voelde als een eindeloze strijd die ik in mijn eentje moeilijk kon doorbreken. Het begon toen ik 15 was en kwam in golven terug. Uiteindelijk kreeg ik boulimia nervosa, een eetstoornis die ik meesterlijk wist te verbergen en die mijn leven volledig in zijn greep hield.

Maar weet je, er is hoop! Juist door mijn eigen gevechten te overwinnen en mijn kennis te vergroten via opleidingen, heb ik mijn roeping gevonden: anderen helpen om dezelfde weg naar vrijheid te bewandelen.

Benieuwd naar mijn verhaal en hoe ik jou kan helpen?
Blijf dan zeker nog even hangen!

 

Nu sta ik hier als voedingscoach, klaar om jou te begeleiden op jouw unieke reis naar een gezonde relatie met eten en een positief lichaamsbeeld. Geen beperkende diëten en schuldgevoelens meer!

Samen gaan we stap voor stap werken aan een duurzame, intuïtieve en liefdevolle relatie met voeding en je lichaam. Ik nodig je uit om verder te lezen en te ontdekken hoe ik jou kan ondersteunen bij het bereiken van een gezonde, gelukkige en evenwichtige levensstijl.

Laten we samen de weg inslaan naar een leven waarin je jezelf omarmt en vol vertrouwen in je eigen kracht staat. Klaar om de eerste stap te zetten? Laten we samen op weg gaan naar een stralende toekomst!

Ik heb een diep inzicht ontwikkeld in de complexiteit van een ongezonde relatie met voeding, doordat ik zelf die uitdagende reis heb doorgemaakt. Mijn eigen ervaring heeft mij niet alleen geleerd wat het betekent om met een eetstoornis te leven en te herstellen, maar heeft ook mijn begrip en medeleven voor anderen vergroot.

Naast mijn persoonlijke ervaring heb ik mij intensief ingezet om professionele kennis en vaardigheden te verwerven, gericht op het ondersteunen van anderen op hun weg naar herstel.

Mijn recentste opleidingen omvatten:

  • Rationeel-emotieve gedragstherapie (2023 - Transformationacademy)
  • Healthy Habits diëtisten coaching (2023 - Healthy Habits Celien)
  • Mindset life coach training (2022 - Transformationacademy)
  • Voedingsdeskundige certificering (2021 - Centrum voor afstandsonderwijs)