Ik ben Pamela, een gedreven voedingsdeskundige en gecertificeerde intuïtief eten coach. Voordat ik mijn expertise met je deel, neem ik je graag mee op mijn persoonlijke reis.

Stel je voor: vastzitten in een voortdurende strijd met je lichaam en voeding. Diëten, afvallen, eetbuien, compenseren, aankomen - het voelde als een eindeloze strijd die ik in mijn eentje moeilijk kon doorbreken. Deze worsteling begon op mijn vijftiende en keerde steeds weer terug wanneer ik mij niet goed voelde in mijn vel. Ik werd obsessief met voeding en op sommige momenten dacht ik écht dat ik goed bezig was, maar de eerste grote alarmbel was toen ik een eetstoornis ontwikkelde: boulimia nervosa. Iets die ik vaak meesterlijk verborgen hield en die mijn leven volledig beheerste.

Maar er is hoop! Door mijn eigen gevechten te overwinnen en mijn kennis te vergroten via opleidingen, vond ik mijn roeping: anderen helpen om dezelfde weg naar vrijheid te bewandelen.

Benieuwd naar mijn verhaal en hoe ik jou kan helpen? Blijf dan zeker nog even hangen!

Hier ben ik nu, als ( jouw toekomstige) voedingscoach,
klaar om je te begeleiden op jouw unieke reis naar een gezonde relatie met eten en een positief lichaamsbeeld.

Weg met beperkende diëten en schuldgevoelens!
Samen zetten we stap voor stap in op een duurzame, intuïtieve en liefdevolle band met voeding en je lichaam. Laten we samen op pad gaan naar een leven waarin je jezelf omarmt en vol vertrouwen in je eigen kracht staat. Ben je klaar om die eerste stap te zetten?

Ik heb een diep inzicht ontwikkeld in de complexiteit van een ongezonde relatie met voeding, doordat ik zelf die uitdagende reis heb doorgemaakt. Mijn eigen ervaring heeft mij niet alleen geleerd wat het betekent om met een eetstoornis te leven en te herstellen, maar heeft ook mijn begrip en medeleven voor anderen vergroot.

Naast mijn persoonlijke ervaring heb ik mij intensief ingezet om professionele kennis en vaardigheden te verwerven, gericht op het ondersteunen van anderen op hun weg naar herstel.

Mijn recentste opleidingen omvatten:

  • Rationeel-emotieve gedragstherapie (2023 - Transformationacademy)
  • Healthy Habits diëtisten coaching (2023 - Healthy Habits Celien)
  • Mindset life coach training (2022 - Transformationacademy)
  • Voedingsdeskundige certificering (2021 - Centrum voor afstandsonderwijs)