Muffins bestellen

Hoe bestel ik muffins?

Voor heerlijke muffins bestel je het gemakkelijkst via instagram, whatsapp of via healthybypam@outlook.com. Ontdek ons assortiment en voeg je favoriete lekkernijen eenvoudig toe aan je winkelmandje. Betaal bij het ophalen van je bestelling.

Hoelang moet ik op voorhand bestellen?

 

Dinsdagen en vrijdagen zijn de vaste bakdagen. Voor muffins uit ons vast assortiment adviseren we om minstens 3 dagen van tevoren te bestellen:

Voor muffins voor speciale gelegenheden of grotere hoeveelheden geven we graag een minimum van 2 weken aan. 

Keuzestress! Welke smaken worden er het meest besteld?

Als je twijfelt over welke muffins en hoeveel je op je tafel moet zetten, aarzel dan niet om ons een berichtje te sturen.

Onze populairste muffins uit ons vaste assortiment zijn:

  • Chocolade courgette muffins
  • Wortel muffins
  • Frambozen havermout muffins

 

Vanaf hoeveel stuks kan ik bestellen?

Je kunt bestellen per doosje van 6 muffins. Voor grotere bestellingen die niet in aantallen van 6 passen, is er ook een optie beschikbaar. Neem dan alstublieft contact met mij op.

 

Praktisch

Hoe bewaar ik best de muffins?

Je kunt de muffins tot 4 dagen bewaren op kamertemperatuur in het meegeleverde doosje.

Wil je er langer van genieten? Geen probleem! Je kunt ze tot 2 maanden invriezen. Super handig voor wanneer je trek hebt: haal de muffin gewoon 1 uur van tevoren uit de vriezer en hij is klaar om te eten na een uurtje.

 

Waar haal ik de muffins op?

Je kunt jouw bestelling ophalen op de vaste bakdagen vanaf 16u30 op Baron Ruzettelaan 279. Tenzij voor speciale gelegenheden een andere datum is overeengekomen.

Kan ik mijn bestelling laten leveren?

Indien het in onze planning past, is dat mogelijk. We maken er echter geen gewoonte van, met uitzondering van grote bestellingen.

Leveringen binnen het centrum van Oostkamp, waardamme & ruddervoorde kosten € 5,00. Voor locaties buiten dit gebied rekenen we € 1,00 per kilometer, heen en terug (voor particuliere klanten). Deze prijs omvat niet alleen de brandstofkosten, maar ook de tijd die we hiervoor moeten uittrekken.

 

Tarieven & betalen

Wanneer wordt er betaald?

Bij afhaling kun je betalen. Als iemand anders jouw bestelling komt afhalen en je wilt niet dat die persoon vooruitbetaalt, vraag dan gerust vooraf om een betaalverzoek.

Allergie-informatie

Ik heb een allergie

Hieronder kan je de lijst met allergenen downloaden.
Neem gerust contact op voor specifieke vragen of verzoeken met betrekking tot allergieën of voedselveiligheid.

Klik hier om de lijst met allergenen te downloaden.