HOLISTISCHE VOEDINGSBEGELEIDING

Ons programma bestaat uit drie fases die samen een effectieve aanpak vormen om je levensstijl te transformeren.

Ontworpen om jou te helpen en je doelen te bereiken!

RESET

In de RESET-fase gaan we terug naar de basis. We beginnen met het analyseren van jouw huidige voedingsgewoonten, levensstijl en doelstellingen. Dit helpt ons om een gepersonaliseerd plan op te stellen dat is afgestemd op jouw wensen & behoeften.  

RECHARGE
In de RECHARGE-fase optimaliseren we jouw voedingspatroon en levensstijl. Je leert voedzame en smakelijke maaltijden bereiden voor meer energie en vitaliteit. We leggen de nadruk op voedingsmiddelen zoals groenten, fruit, volle granen, gezonde vetten en eiwitten. Daarnaast implementeren we een bewegingsroutine die bij jou past.

 

RESULT

In de RESULT-fase bouwen we verder op de sterke basis van de vorige fases. We begeleiden je bij het behouden van gezonde eet- en leefgewoonten op lange termijn. We focussen op het ontwikkelen van een positieve mindset rondom voeding en zelfzorg, en helpen je om duurzame voedzame keuzes te maken bij eventuele uitdagingen.

Ons persoonlijk programma is flexibel en op maat gemaakt. We zijn er om je te ondersteunen bij het bereiken van een gezondere levensstijl. Samen werken we aan jouw fysieke en mentale welzijn, op weg naar een gezonder en gelukkiger leven!

HOLISTISCHE AANPAK:

1. Individuele benadering: We bieden gepersonaliseerde begeleiding op maat van elke persoon, rekening houdend met hun unieke behoeften, doelen en gezondheidstoestand.

2. Geest-lichaam verbinding: We erkennen de wisselwerking tussen geestelijke gezondheid en voeding. We helpen bij het aanpakken van emotioneel eten, bevorderen mindfulness en positieve mindset rond voeding.

3. Algehele levensstijl: Onze begeleiding omvat meer dan alleen voeding; we richten ons ook op andere levensstijlfactoren zoals beweging, slaap en stressmanagement voor een holistische benadering van gezondheid.

4. Voedings- en spijsverteringsbenadering: We kijken niet alleen naar de voedingsmiddelen die je eet, maar ook naar hoe je lichaam deze voedingsstoffen opneemt en verwerkt. 

5. Duurzaamheid en welzijn: We streven naar langdurige resultaten door je te helpen gezonde gewoonten te ontwikkelen die je gemakkelijk kan implementeren, en dit niet alleen bij voeding, maar van je algehele welzijn.