Fantastisch dat je de eerste stap hebt gezet naar positieve verandering!

Ik kan niet wachten om met jou aan de slag te gaan en samen te werken aan jouw persoonlijke groei en succes. Hieronder vind je een overzicht van mijn aanbod. 

Voor wat kan je bij mij terecht?

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten voor een coachingstraject?

Een coachingstraject is een waardevolle investering in jezelf, die je leven lang meegaat. In tegenstelling tot een eenmalige uitgave voor dieetshakes, biedt het je waardevolle kennis en voordelen op lange termijn.

Wil je meer informatie? Vraag dan geheel vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan! Samen kunnen we ontdekken wat het beste bij jou past en welke mogelijkheden er zijn om samen aan jouw doelen te werken. Laat deze kans niet aan je voorbijgaan en zet vandaag de eerste stap naar een betere versie van jezelf! 💪🌟

Wat is de duur van een traject?

Bij healthybypam begint jouw persoonlijke traject vanaf 12 weken. Ik geloof sterk in de kracht van langere samenwerkingen, omdat het je de mogelijkheid geeft om echt alles te integreren en de beste resultaten te behalen.

Vanuit mijn eigen ervaring weet ik hoe waardevol het is om de tijd en ruimte te hebben om te groeien en te evolueren. Samen zullen we dit traject aangaan en ik zal er persoonlijk voor je zijn, elke stap van de weg. Laten we samen werken aan een succesvolle reis naar een betere versie van jezelf! 

Wat op vlak van voedingsbegeleiding?

Na een grondig intakegesprek en met aandacht voor jouw persoonlijke voorkeuren, zal ik je begeleiden bij het kiezen van een geschikte start. Hierbij houd ik rekening met zowel je mentale welzijn als je relatie met voeding.

Tijdens ons traject leer ik je om opnieuw naar de signalen van je lichaam te luisteren en je huidige voedingspatroon te optimaliseren. Zo kun je stap voor stap werken aan een gezonde levensstijl die perfect bij jou past. Samen zullen we jouw voedingsgewoonten transformeren, zodat je vol vertrouwen en plezier kunt genieten van een beter welzijn! 🌱🌟

Wat zit er inbegrepen in een traject?

- 5x een 1:1 coaching sessie van 45min
- Persoonlijke voedingsbegeleiding

- Onbeperkt contact via WhatsApp voor al jouw vragen
- Op maat gemaakte modules die jou in dit process zullen ondersteunen
- Inspirerende opdrachten over voeding & mindset voor waardevolle inzichten
- Heerlijke voedzame recepten om van te genieten